Teatre el MicaletNi noble, ni bona, ni sagrada: Bankia,  del director Paco Zarzoso amb Antonio Espejo, Cristina Oliva, Fernando Soler Roig, Marta Santandreu, Mikel Pellicer, Paola Navalón, Patricia Sornosa, Pepe Mira , Roberto Roig, Saoro Ferre, Sonia Martell, Wanda Bellanza i José Zamit.  COMPANYIA  La Pajarera.

Bankia, en una de les seues campanyes publicitàries, ataca el món de la cultura i del teatre amb aquest divertit i sinistre anunci: “Veure una obra de teatre grega, òbviament en grec antic, és la comissió que et cobra la teua dona per oblidar-te de l’aniversari. A la vida ja pagues massa comissions. Porta els teus ingressos a Bankia i et llevarem les comissions de tots els teus comptes”.

Quin fàstic d’anunci però què inspirador per construir un espectacle que ens permetera treballar sobre diferents gèneres: de la tragèdia al vodevil, del drama hispano-suís a l’esperpent sota la sorra.

El tema era tan prosaic que vàrem decidir convidar als nostres assajos a Garcia-Lorca i Valle- Inclán per a que “a peu d’obra” ens aconsellaren i il·luminaren.

Com haurien reaccionat Valle i Lorca en escoltar això? En cas que aquests autors encara visqueren i els hagueren fet un encàrrec partint d’aquest anunci radiofònic, quina obra haurien escrit junts?

Funcions: Dijous i divendres a les 20.30h | Dissabte i diumenge a les 20 h

 Preu taquilla 12€// Preu online 10€

Teatre El Micalet

Ginés J. VeraEscenaTeatre el Micalet
Ni noble, ni bona, ni sagrada: Bankia,  del director Paco Zarzoso amb Antonio Espejo, Cristina Oliva, Fernando Soler Roig, Marta Santandreu, Mikel Pellicer, Paola Navalón, Patricia Sornosa, Pepe Mira , Roberto Roig, Saoro Ferre, Sonia Martell, Wanda Bellanza i José Zamit.  COMPANYIA  La Pajarera. Bankia, en una de les seues campanyes publicitàries, ataca...